Met de fiets

Kom te voet, per fiets of met het OV. Parkeer je fiets in de gratis/bewaakte fietsenstallingen op de Markt, aan de Kesselskade. Op het voorplein van Mosae Forum wordt in de weekenden van Magisch Maastricht* extra stalling capaciteit gecreëerd voor tweewielers.

* muv de feestdagen!

REIS SLIM EN GOEDKOOP NAAR MAGISCH MAASTRICHT

Magisch Maastricht op het Vrijthof is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het centraal station. Bovendien rijden voldoende bussen van het station naar de Vrijthof.

Met de betrokken partners van het Openbare Vervoer proberen we, zoals vorig jaar, weer interessante bezoekersarrangementen samen te stellen. Zodra hier duidelijkheid over is publiceren we dat weer hier.

 

Met de bus

Veel stadsbussen van Maastricht stoppen op de Markt, op enkele minuten loopafstand van het Vrijthof. Er zijn enkele bussen die vanaf het station stoppen op het vrijthof:
Lijn 3 richting Wolder
Lijn 4 richting Villapark
Lijn 9 richting Pottenberg

Hulp bij het plannen van reis naar Magisch Maastricht: www.9292.nl

Met de auto

Kom je toch met de auto? Parkeer dan slim. Parkeren aan de rand van het centrum is goedkoper dan in het centrum. Maastricht is een compacte stad; de Park+Walk-terreinen (dagtarief €6-€9) liggen op loopafstand van het Vrijthof. Parkeren op P+R Maastricht Noord is gratis en voor gunstig tarief.* reis je 4x per uur naar hartje stad. (*exact tarief wordt binnenkort bepaald).

MAGISCH VRIJTHOF PAKKET II

2 x consumptiebon WinterCafé of Winterlounge
1 x rit Reuzenrad
1 x Limburgse Vlaai Winterlounge

Prijs € 12,00 per pakket

Dit pakket online kopen