Huis van de Kerstman

Het Huis van de Kerstman zal tijdens de komende editie van Magisch Maastricht op het Vrijthof  een prominente plaats innemen.

Het Huis van de Kerstman is gebaseerd op het wereldberoemde ‘home of santa claus’ in Rovaniemi in Finland. Daar staat de officiële residentie van de Kerstman. Tijdens zijn verblijf in Nederland verblijft de Kerstman in Maastricht waar een origineel Fins huis wordt gebouwd met de kenmerken van zijn residentie in Rovaniemi.

Op vrijdag 8 december 2017 vindt de officiële intocht plaats van de Kerstman. Afgelopen jaar werd deze intocht door de aandacht van vele (landelijke) media gezien als dé officiële Nederlandse aankomst van de Kerstman. De Kerstman arriveert per stoomtrein op het station in Maastricht en gaat vervolgens in een rijtuig naar het Vrijthof. Daar verblijft hij, samen met zijn elfjes, tot en met 30 december in zijn Huis van de Kerstman.

Lees meer over de aankomst van de kerstman op deze site: www.aankomstvandekerstman.nl

Het Huis van de Kerstman staat op een centrale plek op het Vrijthof en wordt ingericht alsof de Kerstman en zijn elfjes er wonen en werken. Het beschikt over diverse kamers, waaronder een postkamer, een keuken en een werkkamer.

Heeft u interesse als partner van het huis van de kerstman deel te nemen? Neem dan contact op
met de organisatie, telefoon +31(0)631036622 of +31 (0)652025116 of stuur een e-mail naar:
info@wintereventsmaastricht.nl.

Huis van de Kerstman

De blikvanger dit jaar wordt ongetwijfeld het Huis van de Kerstman. Dit huis is gebaseerd op het wereld beroemde ‘home of Santa Claus’ in Rovaniemi. Een authentiek houten huis uit Finland. Kom kijken hoe de Kerstman (en zijn elfjes) woont, werkt en slaapt en maak jouw ultieme kerstkaart foto. Vanuit dit schitterende ‘home of Santa’ loopt men vervolgens naar de Schatkamer van de Kerstman waar tal van kerstartikelen en kerstgeschenken klaarliggen. De Kerstman heeft weer hard gewerkt dit jaar!

– openingstijden:  Intocht van de Kerstman is op vrijdag 8 december!
– dagelijks geopend van 12:00-20:00
– entree volwassenen: 2,00 euro/kinderen: gratis

Schatkamer van de Kerstman

“De Schatkamer van de Kerstman” wordt dit jaar weer verzorgd door Mirakels. In een nieuw sprookjesachtig decor van Anton Pieck treft u de mooiste en grootste kerstshop (200 vierkante meter) van Nederland aan.
Meer dan 10.000 verrassende en betaalbare kerstartikelen worden in een sfeervol verlichte shop worden aangeboden. Denk daarbij aan levensgrote kerstmannen, notenkrakers, kerstpluche, kerstkeramiek, guirlandes, handgeblazen kerstballen, houtsnijwerk, geschenken, sneeuwpoppen, kerstmokken, kerstsieraden, accessoires, lantaarns, verlichte en muzikale kersthuisjes, soldaten, engelen, …. en dan nog veel, veel en véél meer.
Kortom het grootste assortiment kerstproducten, waarbij u door de fraaie presentatie als een magneet naar binnen wordt getrokken. Pas op! Een bezoek werkt verslavend! U komt vast en zeker terug want u kunt nooit alles in één bezoek zien. Mirakels!

Hoofdsponsor

HOOFDSPONSOR – VAN HET HUIS VAN DE KERSTMAN

•    maximaal 1
•    branche-exclusiviteit
•    partner van de landelijke intocht van de kerstman
•    mogelijkheid om 1 kamer in het huis te adopteren
•    prominente vermelding bedrijfslogo op diverse plaatsen in het Huis van de Kerstman
•    prominente vermelding bedrijfslogo op speciale website www.huisvandekerstman.nl
•    prominente vermelding bedrijfslogo in alle andere commerciële uitingen m.b.t. Huis van de Kerstman,waaronder briefpapier, speciale plattegrond voor scholieren, online, etc.
•    deelname aan speciale persconferentie met betrekking tot opening
•    mogelijkheid om voor medewerkers en/of relaties speciale VIP-ontvangsten te regelen bij de Kerstman
€ 10.000

Co-sponsor

CO-SPONSOR – VAN HET HUIS VAN DE KERSTMAN

•    maximaal 8
•    branche-exclusiviteit
•    partner van de landelijke intocht van de kerstman
•    vermelding bedrijfslogo op diverse plaatsen in het Huis van de Kerstman
•    vermelding bedrijfslogo op speciale website www.huisvandekerstman.nl
•    vermelding bedrijfslogo in alle andere commerciële uitingen m.b.t. Huis van de Kerstman, waaronder briefpapier, speciale plattegrond voor scholieren, online, etc.
•    mogelijkheid om voor medewerkers en/of relaties speciale VIP-ontvangsten te regelen bij de Kerstman
€ 5.000

Alle vermelde tarieven van sponsorpakketten zijn exclusief 21% BTW.

sponsoren_web_0000_qlimburg_master_horizontal_rgb